Нове крос-купе Smart від Brabus

Нове крос-купе Smart від Brabus

23 квітня 2022
0

У розпорядженні порталу CarNewsChina.com виявилася шпигунська фотографія нового електрокара Smart, другого, розробленого під контролем китайської Geely. Це купеподібний кросовер, який поки що відомий під індексом HC11, хоча місцеві ЗМІ і пророкують йому назву #2. Більше того, журналісти з'ясували, що на знімку знято версію від Brabus.

Подробиць про новинку поки мало. Можна помітити, що дизайн екстер'єру виконаний у тому ж стилі, що і у представленого на початку квітня Smart #1: у електрокарів однакові дверні ручки, зовнішні дзеркала, оптика та лінія капота, хоча передній звис виглядає трохи коротшим. Але головні відмінності - це похилий дах, плавний вигин передніх стійок і оригінальний дизайн колісних дисків. Крім того, #2 виглядає нижче і спортивніше, ніж #1.

З великою часткою ймовірності #2 отримає ті ж силові установки, що і #1. Для монопривідної версії це 272-сильний електромотор на задній осі, а для повнопривідної - додатковий електромотор спереду, що розвиває 128 сил. При цьому заряджену версію від Brabus можуть запропонувати з 400-сильною двомоторною установкою.

Новинці пророкують батарею ємністю 66 кіловат-годин, яку можна зарядити від звичайної зарядки з 10 до 80 відсотків за 3,5 години. Експрес-зарядка займе приблизно півгодини.

Крім HC11 (він же #2) і представленого раніше #1, до нової лінійки Smart увійдуть кросовер більшого розміру, седан і, ймовірно, компактвен. Усі моделі збиратимуть на потужностях заводу в Китаї, а продавати планують не лише на внутрішньому ринку КНР, а й у Німеччині.

Джерело: Car News China

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація