Нові електромобілі Ford можуть отримати архітектуру на 800 вольт

Нові електромобілі Ford можуть отримати архітектуру на 800 вольт

29 лютого 2024
0

Ford має великі плани щодо електромобілів наступного покоління. Нові моделі можуть отримати архітектуру швидкої зарядки на 800 вольт.

На тлі загострення конкуренції генеральний директор Ford Джим Фарлі сказав, що «сейсмічна зміна» потрясла ринок електромобілів після результатів прибутків автовиробників за четвертий квартал.

Фарлі назвав дві причини змін. По-перше, це значне зниження цін від виробників електромобілів, таких як Tesla. По-друге, це «величезний обсяг» капіталу та нових потужностей, які зростають у сегменті дворядних кросоверів.

Фарлі додав, що електромобілі бренду наступного покоління матимуть «проривну ефективність» у порівнянні з поточними моделями та будуть «наповнені інноваціями, за які клієнти будуть із задоволенням платити».

Судячи по новому патенту Ford, можемо припустити, що електромобілі наступного покоління можуть отримати більш швидку зарядку та нову архітектуру. Патент, опублікований 27 лютого 2024 року, відноситься до категорії «Багатовольтної електричної архітектури для електрифікованих транспортних засобів». Ford докладно описав у патенті систему швидкої зарядки на 800 вольт для електромобілів.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація