Нові моделі Genesis отримають особливі лімітовані версії

Нові моделі Genesis отримають особливі лімітовані версії

17 грудня 2023
0

Genesis готує дві ексклюзивні версії своїх моделей. Особливі седан Genesis G80 і кросовер GV80 показали на закритій презентації в Дубаї. Фото із заходу опублікував сайт Carscoops.

Седан Genesis G80 Performance - заряджена версія моделі. Він отримав обвіс, повітрозабірники на капоті, невеликий карбоновий спойлер і 21-дюймові диски з низькопрофільною гумою. У салоні з'явилися спортивні сидіння.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Genesis Middle East (@genesisme)

Характеристики Genesis G80 Performance не розкрили. Не виключено, що він отримає топовий 3,5-літровий V6 твін-турбо на 415 к.с. Він стане конкурентом Audi S6 і потужних версій BMW 5 Series.

Кросовер Genesis GV80 Twilight Edition робить ставку на розкіш. У нього двоколірне забарвлення і 20-дюймові колеса, а в салоні поліпшено оздоблення і з'явилися подушки для задніх пасажирів.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ????? ???? ?? ?. ???? ???????? (@auto.catch)

Шкіра в салоні яскраво-помаранчевого кольору, але замовник зможе обрати будь-яке інше забарвлення. Випустять 20 Genesis GV80 Twilight Edition і всі вони будуть створені з урахуванням побажань клієнтів, тобто двох однакових машин не буде.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація