Нові Skoda Scala і Skoda Kamiq отримають преміальну опцію

Нові Skoda Scala і Skoda Kamiq отримають преміальну опцію

26 липня 2023
0

Компактний хетчбек Skoda Scala та невеликий кросовер Skoda Kamiq мають бути представлені 1 серпня. Нові тизерні зображення показують важливу зміну обох автомобілів.

Skoda Scala і Kamiq 2024 будуть пропонуватися з опціональними матричними світлодіодними фарами. Технологія, яка з'явилася спочатку в преміальних машинах, поширюється більш доступні автомобілі меншого розміру. Такі фари вже є у Karoq, Octavia, Kodiaq, Enyaq та Superb.

У моделі Scala компанія Skoda подовжила фари до решітки радіатора і додала смужки денних ходових вогнів вгорі та під фарою.

У випадку Kamiq, автовиробник зменшив смугу світлодіодів, встановлену над новим набором основних фар трохи більшого розміру. Попередні тизери показали, що обидва автомобілі також отримають оновлені задні ліхтарі.

Оскільки Scala і Kamiq побудовані на старій платформі MQB A0, швидше за все нові моделі не отримають м'які гібридні силові агрегати.

Skoda пообіцяла збільшити частку електромобілів у своїх європейських продажах до більш ніж 70% до кінця десятиліття, це сприятиме випуск шести електромобілів до 2026 року.

Джерело: iXBT.com
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація