Новітні електромобілі KIA та Hyundai викликали ажіотаж на ринку США

Новітні електромобілі KIA та Hyundai викликали ажіотаж на ринку США

21 листопада 2023
1

Нові моделі KIA і Hyundai, які представлені в електричному сегменті і, найчастіше, виявляються дешевшими за своїх конкурентів, викликали справжній ажіотаж на ринку. Це відбувається на тлі зниження попиту на EV загалом. Про це повідомляє Carscoops.

Посилаючись на керівників компаній, зазначається, що попит на електрокари KIA та Hyundai зараз дуже високий. Наприклад, у США Hyundai Motor Group посідає друге місце на ринку EV (після Tesla) з часткою 7,5%.

Цікаво, що у секторі електромобілів купівельна спроможність останнім часом знизилася. Її розглядають під впливом доходів покупців, цін на автомобілі та відсоткові ставки, за якими розраховують умови кредитування. Останні зараз досить високі, що обмежує доступність.

На даний момент корейські компанії не виробляють свої електричні моделі у США. Тому, на відміну від багатьох інших компаній, покупці не можуть у цьому випадку розраховувати на податкові пільги при купівлі, які сягають 7500 доларів. І це ніяк не впливає на попит.

Автовиробники зазначають, що у них із продажами у сегменті повний порядок. Їх зараз обмежує не попит, а пропозиція.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Manaux  

"розраховувати на податкові пільги при купівлі, які сягають 7500 доларів. І це ніяк не впливає на попит.
Автовиробники зазначають, що у них із продажами у сегменті повний порядок."

Це піз*ож. Інакше би хюндай-кіа не робили 7500$ знижку при купівлі авто в кредит. Хоч так намагаються конкурувати, бо Кона коштує дорожче Model Y

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація