Новий Chevrolet Blazer стане електромобілем

Новий Chevrolet Blazer стане електромобілем

14 червня 2022
0

Опубліковано перші фото та відео Chevrolet Blazer нового покоління. Кросовер кардинально зміниться і стане електромобілем. Подробиці моделі розкрили на сторінці Chevrolet у Twitter.

Новий Chevrolet Blazer офіційно представлять 18 липня. Електрокросовер надійде у продаж із квітня 2023 року і його базова версія коштуватиме приблизно 40 тис. доларів.

Дизайн Chevrolet Blazer 2023 також зазнав великих змін. Зовні авто не має нічого спільного з бензиновим попередником і на вигляд більше нагадує новий Chevrolet Equinox. Кросовер став більш обтічний - з похилим дахом і довгим капотом. Боковини зробили рельєфними, а тоненькі світлодіодні фари з'єднали смужкою, що світиться.

На фото показали топовий спортивний Chevrolet Blazer SS. Він відрізняється більш агресивною передньою частиною, аеродинамічним обважуванням і 20-дюймовими легкосплавними дисками.

Характеристики Chevrolet Blazer 2023 поки що не розкривають. Відомо, що електромобіль збудують на платформі GM Ultium, як і кросовер Cadillac Lyriq. Базова версія отримає один двигун і задній привід, а ось варіант SS буде повнопривідним і з двома електромоторами.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація