Новий CUPRA Leon буде представлено на урочистому відкритті CUPRA Garage

Новий CUPRA Leon буде представлено на урочистому відкритті CUPRA Garage

13 лютого 2020
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий CUPRA Leon вже скоро буде представлено. 20 лютого CUPRA планує відзначати відкриття CUPRA Garage, що ознаменується презентацією нових автомобілів модельної лінійки CUPRA Leon, серед яких - моделі для щоденного використання та перегонів.

Новий CUPRA Leon стане першою моделлю Leon під брендом CUPRA. Він є найбільш вражаючим автомобілем з усіх створених компанією, здатним встановлювати стандарти у багатьох сферах.

Починаючи від дизайну, якому немає рівних серед конкурентів, та закінчуючи серією високопродуктивних двигунів, новий CUPRA є еталонним автомобілем для всіх інших автовиробників при створенні нових моделей.

«Leon CUPRA можна назвати лідером продаж. Усього було продано 44 000 одиниць моделі минулого покоління, - заявив Уейн Гріфіс (Wayne Griffiths), генеральний директор CUPRA. - Випуск нової версії CUPRA Leon утвердить позиції бренду CUPRA на ринку, підкресливши відмінні характеристики знакового автомобіля».

Презентація нового CUPRA Leon відбудеться під час урочистої події з нагоди відкриття CUPRA Garage 20 лютого.

CUPRA - це особливий бренд для унікальних людей, створений для того, щоб відповідати очікуванням споживачів щодо ексклюзивності, витонченості та продуктивності. За другий рік з початку заснування бренду продажі CUPRA збільшилися на 71,8 % у 2019 році, досягнувши майже 24 700 одиниць завдяки успіху CUPRA Ateca. Окрім випуску нових моделей, CUPRA також підтримуватиме дух автоспорту та перегонів, беручи участь у Міжнародній серії TCR. Бренд CUPRA активно розвивається і готовий підкорювати нову групу ентузіастів, налічуючи до 250 спеціалістів по всьому світу.

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ДП «АВТО-КИЕВ»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація