Новий DeLorean уперше показали на публіці

Новий DeLorean уперше показали на публіці

19 серпня 2022
1

На ретро-шоу у Пеббл-Біч (США) привезли новий DeLorean Alpha5. Відроджену модель вперше показали наживо, адже раніше було лише опубліковано його зображення. Фото DeLorean опублікували на сторінці бренду у Instagram.

У Пеббл-Біч привезли перший передсерійний прототип DeLorean Alpha5. Виробництво моделі планують розпочати у 2024 році.

Новий спорткар розробляли в ательє ItalDesign, як і знаменитого попередника DeLorean DMC-12 з фільму «Назад у майбутнє». Втім, дизайн DeLorean Alpha5 абсолютно інший - на зміну граням прийшли елегантні гладкі лінії. Єдина загальна риса двох авто - двері, що підіймаються вгору.

Автомобіль більший за свого предка досягає 5 м у довжину. Це дозволило зробити купе просторішим - усередині помістяться чотири людини. Оздоблення салону обіцяють зробити дорогим та розкішним.

Крім того, новий DeLorean Alpha5 - електромобіль. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 3,4 секунди і розвинути 240 км/год. Запас ходу авто перевищить 480 км.

Спочатку планують випустити дебютну серію з 88 авто (у фільмі «Назад у майбутнє» DeLorean розвивав 88 миль на годину). У перспективі лінійку DeLorean розширять ще кілька моделей - їх прототипи вже продемонстрували.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Ol67  

Мог розвинути і більшу швидкість, але при 88 м/ч починалась подорож у часі.

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація