Новий китайський електромобіль став першим у світі авто з довічною гарантією

Новий китайський електромобіль став першим у світі авто з довічною гарантією

11 липня 2022
0

У Китаї надійшов у продаж новий Hengchi 5. Сімейний електрокросовер коштує від 179 000 юанів ($26 750) і першим у світі отримав довічну гарантію. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Гарантія поширюється на всі компоненти авто, зокрема - і дорогі двигуни та батарею. Вона включає два безкоштовні планові ТО щорічно. Крім того, пакет послуг включає придорожню допомогу на дорозі за несправності або ДТП (включно з евакуацією авто) та п'ять років безкоштовного інтернету 5G для точки Wi-Fi.

Новий Hengchi 5 - кросовер середнього класу з обтічним дизайном. У нього вигнута віконна лінія та тоненькі стрілоподібні фари з діодною оптикою.

Розміри Hengchi 5 2022:

  • Довжина - 4725 мм
  • Ширина - 1925 мм
  • Висота - 1676 мм
  • Колісна база - 2780 мм

У салоні на передній панелі розміщено відразу три дисплеї, причому один із них призначений для пасажира. Попереду встановлені спортивні крісла. Оснащення включає шкіряний салон, систему напівавтономного водіння та бездротову зарядку для смартфонів. Також власнику авто у будинку безкоштовно встановлюють пристрій для прискореної зарядки електрокара.

Китайський електромобіль Hengchi 5 оснащений 204-сильним двигуном та батареєю ємністю 72,8 кВт.год. Він розганяється до 100 км/год за 7,8 і розвиває 180 км/год, запас ходу становить 600 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація