Новий Mercedes-AMG GT показали на відео на гірських дорогах

Новий Mercedes-AMG GT показали на відео на гірських дорогах

12 липня 2022
0

Друге покоління Mercedes-AMG GT дедалі ближче до прем'єри, і шпигунам все частіше трапляються його тестові прототипи. У свіжому відео, знятому на гірських дорогах, показано одразу дві різні модифікації.

За даними авторів ролика, одна з них - це GT 63 з V8, друга - модель початкового рівня, якій нібито дістанеться гібридна система на основі рядної «шістки». При цьому у співплатформенного «кабріолету» Mercedes-AMG SL, який повинен поділитися всією технічною начинкою, подібного виконання немає: базовим є помірний гібрид SL 43 з поздовжньо встановленою 381-сильною «турбочетвіркою», слідом йде SL 55 з 476-сильною «турбовісімкою» (у SL 63 двигун V8 того ж сімейства розвиває 585 к.с.).

Крім того, вже відомо, що і кабріолет, і купе мають потужні гібридні варіанти з можливістю зарядки від мережі. Очікується, що силову установку запозичать у великого хетчбека AMG GT 63 SE Performance: останньому поєднання того ж V8 і електромотора забезпечує в сукупності 843 к.с. та 1470 Нм. Йому цього достатньо, щоб розвинути першу сотню за 2,9 секунди і розігнатися до максимальних 316 км/год, а дводверки повинні бути легшими і ще швидшими.

Однією з відмінностей купе від кабріолету, крім очевидної різниці в конструкції даху, має стати більш агресивний дизайн. Вважається, що він буде натхненний стилем флагманського гіперкара Mercedes-AMG One, який дебютував на початку цього літа. Презентація нового AMG GT очікується до кінця цього року.

Джерело: AMPERCAR
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація