Новий Renault Espace 2023 стане сімейним кросовером

Новий Renault Espace 2023 стане сімейним кросовером

25 січня 2023
0

Опубліковано перші тизери Renault Espace шостого покоління. Нова модель дебютує вже цієї весни і радикально зміниться - стане кросовером. Про це повідомляє офіційний сайт французької марки.

Перший Renault Espace 1984 стояв біля витоків сегмента мінівенів, проте зараз подібні моделі не мають попиту. Сімейні покупці віддають перевагу кросоверам і до 40-річного ювілею вирішили створити абсолютно інший Espace на платформі CMF-CD.

Основою для новинки стане кросовер Renault Austral - по суті, Espace буде подовженою його версією. На тизерах видно, що у двох моделей однакові ліхтарі.

Раніше новий Renault Espace бачили у камуфляжі під час тестів, а ще до інтернету потрапили його рендери. Від Austral він відрізняється лише дизайном задньої частини.

Кросовер Renault Espace буде довшим за Austral приблизно на 20 см (4,7 м), а його колісну базу збільшать на 7 см (до 2,74 м). Це дозволить встановити в салоні третій ряд сидінь, але він буде розрахований на дітей.

Renault Espace 2023 будуть оснащувати бензиновими моторами об'ємом 1,2 л (130 к.с.) та 1,3 л (140 і 160 к.с.), а флагманом стане 200-сильний гібрид з витратою палива менш як 5 л на 100 км. Покупцям запропонують 6-ступінчасту механічну КПП та варіатор, а ось привід буде лише переднім.

Espace - не єдиний мінівен французької марки, який перетвориться на кросовер. Така ж доля чекає і на новий Renault Scenic.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація