Новий седан Honda Accord показали на «живих» знімках

Новий седан Honda Accord показали на «живих» знімках

15 листопада 2022
3

Прес-служба Honda опублікувала лише шість фотографій Accord одинадцятого покоління, але блогерам дали можливість познайомитися з передсерійним автомобілем, тому секретів не залишилося. Для демонстрації новинки японський автогігант вибрав яскравий гібридний седан у топ-комплектації Touring; базові бензинові «Акорди» явно будуть простіше. Продажі в США стартують у січні 2023-го.

Honda вважає Accord одинадцятого покоління новою моделлю, хоча седан базується на попередній платформі, а ширина, висота, колісна база і навіть каркас кузова залишилися незмінними. Не відбулося революції й у інтер'єрі: архітектура така сама, як і «десятого» Accord, що відповідає концепції simplicity and something.

Віртуальна панель приладів тепер входить у базову комплектацію, а ось 12,3-дюймовий тачскрин медіасистеми і проекційний екран - прерогатива топ-версії Touring. У звичайних седанів головний пристрій семидюймовий, не належить початковим комплектаціям і аудіосистема Bose з дюжиною динаміків.

Найпростіший Accord оснащується 195-сильним (260 Нм) турбомотором об'ємом 1,5 літра та варіатором. Порівняно з попередником трансмісія переналаштована, а двигун отримав посилений колінвал та модернізовану паливну систему.

Альтернатива - гібридний Accord з тримоторною силовою установкою на основі 2,0-літрового «атмосферника» з безпосереднім упорскуванням. Пікова віддача системи - 207 кінських сил і 335 Нм моменту. Коробка передач таким седанам без потреби, адже передню вісь обертає електродвигун, а бензиновий агрегат підключається на високих швидкостях через редуктор.

Ціна на новий Honda Accord оголосять ближче до старту продажів, але навряд чи седан подорожчає. Зараз у США базова версія коштує 26,5 тисяч доларів, а найдорожчий гібрид обійдеться в 37,6 тисяч доларів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Vitalijj S  

Хммм, як ж він нагадує пежо 508

+3ВІДПОВІСТИ  
Ford_V8  

Яке ж воно безлике стало... До Аккорд 7 їй, як до Києва рачки!

+4ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Як на мене норм, мені ось ця остання дизайнерська мова хонда заходить. Варіатор тільки напрягає

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація