Новий стайлінг-пакет для Chevrolet Bolt EUV

Новий стайлінг-пакет для Chevrolet Bolt EUV

14 травня 2022
0

Chevrolet нарешті знову запустив виробництво електричних компактів Bolt EUV і Bolt EV, і навіть анонсував появу версій нового модельного року. Причому для Bolt EUV передбачено новий стайлінг-пакет.

Згідно з офіційною інформацією, Bolt EUV Redline Edition 2023 модельного року отримає чорну шкіряну оббивку з червоним простроченням, 17-дюймові колісні диски, пофарбовані в чорний колір з червоними елементами, червоний декор на зовнішніх дзеркалах, а також ексклюзивний червоно-чорний значок Bolt EUV позаду. Технічна частина, мабуть, не змінилася, а про ціни жодної офіційної інформації поки що немає. Bolt EUV Redline Edition буде доступний у США, Канаді та Кореї.

Незабаром у Chevrolet з'являться й інші компактні електрокари. Наприклад, Chevrolet Equinox EV. Автомобіль дебютує на ринку у двох версіях: LT та RS. Зважаючи на все, RS є «оспортивленним» варіантом з характерним декором під карбон. У свою чергу, LT виконаний у більш простій стилістиці, без характерних химерних елементів. Цілком ймовірно, що RS виявиться значно дорожчим за комплектацію початкового рівня, але при цьому отримає покращені характеристики.

Як і всі сучасні електричні новинки від GM, в основі Equinox EV лежить платформа Ultium. Проте конкретні параметри поки що не розкрито. Відомо лише, що запас ходу може сягнути 483 кілометри. Ринковий дебют має відбутися у 2023 році, причому ціна на новинку стане однією з найнижчих у сегменті.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація