Новий Toyota Prius отримав неймовірний заводський тюнінг

Новий Toyota Prius отримав неймовірний заводський тюнінг

17 листопада 2022
0

Гібрид Toyota Prius п'ятого покоління щойно представлений, але тюнінг-ательє вже взялися за його доопрацюванням. Першими свої проєкти представили компанії TRD та Modellista, що входять до концерну Toyota. 

У Modellista підготували відразу два варіанти тюнінгу Toyota Prius 2023 і в обох випадках передбачені нові бампери, аеродинамічний обвіс, спойлер та 20-дюймові поліровані диски оригінального дизайну.

Пакет Neo Advance Style робить хетчбек Toyota агресивнішим на вигляд і додає протитуманні фари та яскраво-сині вставки в передньому бампері. А гібрид Toyota Prius Elegant Ice Style вийшов більш витонченим на вигляд. У нього немає «протитуманок», зате обвіс ширший і доданий хромований декор.

Нова Toyota Prius GR Parts від TRD доопрацьована менше - у неї лише змінено бампери та додано спойлер, а обвіс не передбачено.

Тюнінг Toyota Prius і раніше практикувався, проте тепер він доречніший, адже гібрид нового покоління став відчутно потужнішим за попередника. Топова версія, що заряджається, потужністю 223 к.с. розганяється до 100 км/год за 6,7 с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація