Новий VW Touareg знову «засвітився» в Альпах

Новий VW Touareg знову «засвітився» в Альпах

13 липня 2022
0

Третє покоління кросовера Volkswagen Touareg вийшло на ринок у 2018 році, а отже, настав час для його планового оновлення. Компанія не стала нехтувати нормами і вивела на тести прототипи моделі, до яких застосувала різні схеми маскування.

Один випробувальний автомобіль повністю покритий спеціальною накидкою. Вона закриває абсолютно все, навіть передній і задній номерні знаки. Зверху залишилися тільки бічні двері. Ймовірно, до них компанія не застосувала ніяких змін. Другий тестовий мул візуально здається незахищеним, але це не так. На ньому VW реалізував приховане маскування, яке спотворює зовнішність моделі.

Судячи зі знімків, VW Touareg 2023 дістануться фари з новою графікою, інший передній і задній бампер, а також нові колісні диски. За даними інсайдерів, в оснащення салону увійде оновлена цифрова приладова панель і мультимедійна система. Також розширять пакет систем допомоги водієві.

Судячи з наявності патрубків вихлопної системи на кормі прототипу, відмовлятися від двигуна внутрішнього згоряння німецький виробник не став. Ймовірно, кросоверу збережуть колишню моторну гаму. Дата дебюту рестайлінгового Фольксваген Тігуан поки що не розкрита.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація