Нову BMW M3 Touring подарують найшвидшому пілоту MotoGP

Нову BMW M3 Touring подарують найшвидшому пілоту MotoGP

11 вересня 2022
0

З 2003 року в чемпіонаті світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів MotoGP розігрується BMW M Award - нагорода для пілота, який у чемпіонаті здобув максимум перемог у кваліфікації. За підсумками підрахунку кількості поул-позицій спортсмен отримує в подарунок новий автомобіль від BMW, який виступає партнером гоночної серії. У 2022 році як призова модель німецька марка обрала перший у своїй історії універсал BMW M3 Touring.

BMW M3 Competition Touring пофарбована в чорний матовий колір Frozen Black і отримала оздоблення чорною шкірою, а також «нагородний» універсал має повний комплект доступних для моделі опцій, щоб у гонщика MotoGP не було браку комфорту та можливостей автомобіля.

З технічної точки зору змін немає - машина має рядний 3,0-літровий 6-циліндровий бензиновий турбомотор потужністю 510 кінських сил, який працює з 8-ступінчастою коробкою M Steptronic з функцією Drivelogic і повним приводом M xDrive з активним диференціалом M на задній осі. За замовчуванням передбачено дрифт-режим M Dynamic Mode, що вимикає трекшн-контроль.

Аналогічний універсал використовується з 2022 року і як офіційна машина безпеки MotoGP, що робить сейфти-кар єдиним екземпляром BMW M3 Competition Touring, який офіційно побуває в США - продавати цю модель у Північній Америці марка не планує, але на Гран-прі Америк автомобіль приїде .

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація