Нову Toyota Avalon показали на живих фото

Нову Toyota Avalon показали на живих фото

05 липня 2024
0

Повноцінна прем'єра нового седана Toyota Avalon в Китаї очікується в липні, а поки машину зняли наживо біля дилерського центру. На фото продемонстровані особливості зовнішнього виконання базової версії з 2,0-літровим мотором і потужнішого варіанта - з 2,5-літровим двигуном.

У першому випадку решітка радіатора має горизонтальні планки, у другому - великі осередки у вигляді ромбів. Машина отримала 19-дюймові колісні диски, також Toyota передбачила два нові кольори - зелений і сірий, обидва показані на фото.

Оновлена Toyota Avalon отримає покращені матеріали оздоблення, два 12-дюймові екрани в салоні та нову SoC Snapdragon 8155, яка забезпечить високу плавність роботи інтерфейсу медіасистеми та в цілому прискорить роботу медіацентру.

Габарити Avalon становлять 4990 х 1850 х 1450 мм при довжині колісної бази 2870 мм. Машина отримає двигуни від нової Toyota Camry (дев'ятого покоління). У базовій версії - 2,0-літровий бензиновий мотор, на щабель вище - гібридна силова установка на базі того ж двигуна. Топовий варіант - 2,5-літровий гібрид.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація