Новий бюджетний електрокросовер Renault 4 показали на рендерах

Новий бюджетний електрокросовер Renault 4 показали на рендерах

13 жовтня 2023
0

Renault 4 - новий бюджетний електрокросовер від французької компанії. Автомобіль поступово готують до дебюту, і зараз про новинку відомо досить багато. Про машину нагадує сайт Carscoops.

Художники видання підготували досить точні зображення дизайну Renault 4, які ґрунтуються на офіційній інформації, витоках та концептах, які безпосередньо автовиробник показував громадськості.

Швидше за все, у 2025 році Renault 4 вирушить у виробництво практично в такому ж вигляді. Силует моделі відсилає до знаменитого класичного хетчбека Renault 4L 60-х років ХХ століття.

Спереду - лаконічна глянсова панель чорного кольору та акуратні фари. Позаду - вертикальні ліхтарі. Також, ймовірно, дешевий електромобіль набуде незабарвлених пластикових деталей на бамперах, які підкреслять його позашляховий характер. Але це буде все ж таки компактний міський кросовер з довжиною кузова до 4,2 м.

Точних характеристик поки що немає. Але компанія раніше натякала запас ходу близько 400 км. Також у лінійці планується фургон у ролі легкого комерційного автомобіля.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація