Новий Chevrolet Bolt EV дозволить GM заощадити мільярди доларів

Новий Chevrolet Bolt EV дозволить GM заощадити мільярди доларів

29 лютого 2024
0

Електромобіль Chevrolet Bolt EV наступного покоління має з'явитись вже найближчим часом. Фінансовий директор GM Пол Джейкобсон заявив, що новинка заощадить для компанії мільярди доларів, ставши першим у Північній Америці електромобілем з використанням літій-залізо-фосфатних акумуляторів.

Керівник GM сказав, що новий Bolt EV забезпечить «ще кращий досвід водіння, заряджання та володіння». Електромобіль нового покоління побудують на шасі Ultium EV, яке масово використовуватиме більш дешеві батареї. У компанії також підтвердили, що нова електрична модель буде представлена наступного року.

Джейкобсон також додав сказав, що GM усвідомлює зростаючу потребу в доступних електромобілях. Це вагома причина, чому GM відроджує Bolt, а не розробляє нові недорогі електромобілі.

«Ми маємо усталений бренд. У нас дійсно є хороший продукт, який подобається клієнтам. Ми можемо реалізувати деякі переваги платформи Ultium, використовуючи хімію та технологію нових батарей», - сказав Джейкобсон, маючи на увазі Bolt.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація