Новий електрокросовер Ford Explorer надійшов у виробництво

Новий електрокросовер Ford Explorer надійшов у виробництво

06 червня 2024
0

На підприємстві в Кельні стартувало виробництво нового електричного Ford Explorer. Цю інформацію офіційно підтверджено на веб-сайті Ford.

Електромобіль Ford Explorer будуть виготовляти паралельно з бензиновою моделлю, яку продовжать збирати в США та Китаї. Нова версія моделі є компактнішою (4,46 м у довжину) і базується на платформі МЕВ, спільній з Volkswagen ID.4.

Однак, Ford Explorer 2024 відрізняється від Volkswagen ID.4 як зовні, так і всередині. Він має більш брутальний дизайн і в салоні встановлено великий портретний тачскрін на центральній панелі.

Електричний кросовер Ford Explorer вже доступний для покупки в Євросоюзі за початковою ціною від 48 510 євро, і цього року він з'явиться на українському ринку.

Модель пропонується у версіях з заднім приводом потужністю 286 к.с. і повним приводом потужністю 340 к.с. Найпотужніший варіант може розганятися до 100 км/год за 5,3 секунди.

Електромобіль Ford Explorer обладнаний батареєю ємністю 82 кВт·год. Заявлений запас ходу становить до 602 км в версії з заднім приводом і до 566 км в повнопривідній модифікації. У майбутньому планується випуск доступніших варіантів моделі за ціною менше 45 000 євро.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація