Новий KIA EV9 виходить на український ринок

Новий KIA EV9 виходить на український ринок

02 червня 2024
0

На український ринок невдовзі вийде новий KIA EV9. Флагманський електрокросовер недавно визнали кращим авто року у світі. Про авто розповіли на офіційному сайті KIA в Україні.

Електромобіль KIA EV9 - великий сімейний кросовер довжиною 5 метрів. Його зовнішність витримана в новому фірмовому стилі - з рубаними лініями та тоненькими світлодіодними фарами.

У салоні на передній панелі встановили два дисплеї, а за доплату доступні камери замість дзеркал із моніторами. Новий KIA EV9 в Україні спочатку запропонують у 6-місному виконанні, причому сидіння другого ряду можуть повертатися. Об'єм багажника становить 333 л з трьома рядами крісел, 828 л - з двома і 2393 л - з одним.

Зі старту буде доступна одна топова версія Luxury за 3 155 040 гривень. Вона оснащена двозонним лімат-контролем, проекцією на лобове скло, камерами кругового огляду (з моніторингом «сліпих» зон), сканером відбитків пальців, системою напівавтономного руху, підігрівом та вентиляцією крісел, електроприводами керма, сидінь двох рядів та дверей багажника.

Силову установку також поки запропонують одну - 384-сильну повнопривідну. Розгін до 100 км/год займає 5,3 с, а максимальна швидкість обмежена на 200 км/год.

Із батареєю на 99,8 кВт.год запас ходу становить 505 км. Електромобіль KIA EV9 підтримує швидку зарядку потужністю 350 кВт: у цьому режимі поповнити заряд на 80% можна за 24 хвилини.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація