Новий кросовер DS 7 E-TENSE - з компенсацією -30% на послуги лізингу від BEST LEASING

Новий кросовер DS 7 E-TENSE - з компенсацією -30% на послуги лізингу від BEST LEASING

29 березня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд DS Automobiles пропонує українським клієнтам унікальну пропозицію: розкішний, потужний, високотехнологічний кросовер DS 7 E-TENSE - з компенсацією -30% на послуги лізингу від партнерської компанії BEST LEASING*. Автомобілі вже знаходяться на складах в Україні, тому не потрібно замовляти та довго чекати - можна одразу купувати!

Кросовер-флагман DS 7 E-TENSE - для справжніх лідерів

Навіть у непрості часи для України справжні лідери впевнено ведуть до успіху свої компанії та свої команди вірних працівників. А тому лідери заслуговують на гідну винагороду, що може підкреслити їх високий статус та внутрішню силу - це винагорода у вигляді нового кросовера DS 7 E-TENSE, що також є справжнім лідером та флагманом SUV-лінійки Бренду DS Automobiles.

Адже кросовер DS 7 E-TENSE пропонує інноваційний гібрид типу Plug-In, де поєднано бензиновий турбодвигун та кілька електромоторів: сумарна потужність сягає 300 к.с., реалізовано повний привод 4х4, передбачена можливість руху на електроприводі на відстань до 65-81 км (в залежності від умов руху). Крім того, автомобіль DS 7 E-TENSE доступний у двох максимальних комплектаціях Rivoli або Opera: активна підвіска DS Active Scan Suspension, пакет «Безпека/Безпека Плюс», система DS Iris System IVI HIGH та 12-дюймовий сенсорний екран, матричні фари DS PIXEL LED VISION, шкіряне оздоблення салону, годинник BRM R180, цифровий 12,3-дюймовий кластер панелі приладів. Замовляйте консультацію у найближчого дилера, аби дізнатися ще більше подробиць про вражаючий гібридний кросовер DS 7 E-TENSE.

Придбайте бажаний автомобіль - з компенсацією -30% на послуги лізингу

Завдяки новій програмі від BEST LEASING, просто зараз кросовер DS 7 E-TENSE можна придбати зі ще однією додатковою перевагою - компенсацією -30% на послуги лізингу! Програма спеціально запущена для компаній, що працюють для відновлення бізнесу, який постраждав від війни, або працюють для підтримки критичної інфраструктури України.

Спеціальна програма лізингу від BEST LEASING діє за підтримки Проєкту USAID «Інвестиції для стійкого бізнесу» та розповсюджується для придбання автомобілів юридичними особами або ФОП, включаючи компанії мікробізнесу. Для придбання автомобіля в лізинг потрібно мати перший внесок у розмірі 20% від вартості автомобіля; також передбачена можливість обговорення індивідуальних умов першого внеску. Програма лізингу з компенсацією -30% на послуги лізингу діє на термін до 24 місяців, а загальний термін лізингу може сягати 60 місяців. Фінансування надається в гривнях.

Не втрачайте такої чудової та вигідної нагоди оновити автопарк! Обирайте бажаний кросовер DS 7 E-TENSE з уже наявних в Україні, звертайтесь до офіційних дилерів DS Automobiles для отримання консультації - та купуйте омріяний автомобіль!

* Послуги надає ТОВ «БЕСТ ЛІЗИНГ», що діє на підставі Ліцензії на діяльність фінансової компанії з правом надання послуги - фінансовий лізинг (згідно з Випискою з Державного реєстру фінансових установ №27-0026/11113 від 13.02.2024р.).

Дилерська мережа DS Дилерська мережа DS

DS Automobiles – це преміальний Бренд концерну Stellantis, який з'явився на світовій арені у 2014 році, а на українському ринку - у 2019.

перейти на сторінку компанії
Джерело: DS

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація