Новий кросовер Peugeot E-5008 спіймали під час тестів

Новий кросовер Peugeot E-5008 спіймали під час тестів

24 вересня 2023
0

Новий кросовер Peugeot E-5008 було помічено на дорогах загального користування під час випробувань передсерійного прототипу. Подробицями про новинку ділиться сайт Motor1.

Місткий кросовер Peugeot 5008 третього покоління дебютує як модель 2025 року в гібридному та повністю електричному виконанні. Прем'єра очікується у 2024 році.

Відомо, що «5008-ий» буде побудований на базі нового Peugeot 3008, більший 5008 виявиться його подовженим варіантом із практичним 7-місним салоном.

У свою чергу, Peugeot 3008 нового покоління перетворився на стильний купе-кросовер з обтічним приземистим силуетом. Так машина, на думку дизайнерів, виглядає спортивнішою.

Загальна естетика позашляховика виглядає коробкоподібною. На передніх краях є гострі кути. Розробники, очевидно, встановили на задню частину маскувальну панель, щоб приховати справжню форму задньої частини автомобіля. На хвостовій частині не видно вихлопних труб.

На фото в профіль видно, що носова частина має «тупу» форму та короткий передній звис. Кросовер має дивні на вигляд колісні диски, які не мають традиційних спиць, а натомість мають асиметричні отвори.

Джерело: Обозреватель
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація