Новий McLaren 750S розігнали до 330 кілометрів на годину

Новий McLaren 750S розігнали до 330 кілометрів на годину

31 липня 2023
0

Навесні 2023 року компанія McLaren представила новий суперкар 750S - наступник моделі 720S виявився найлегшим і найшвидшим із серійних автомобілів марки, а його шлях до клієнтів виявився набагато коротшим, ніж у гібрида Artura. Публічна презентація новинки відбулася цим літом, і на ній було встановлено перший рекорд максимальної швидкості для McLaren 750S. При цьому заїзди відбулися на дорозі загального користування, хай і перекритого під імпровізовані змагання.

Прем'єру автомобіля підрозділ McLaren у США поєднав за участю у заході Sun Valley Tour de Force - на спеціально перекритому п'ятикілометровому відрізку шосе в Національній зоні відпочинку Sawtooth у центральному Айдахо всі бажаючі могли випробувати свої машини в гонитві за максимальною швидкістю.

За кермом задньопривідного купе з 750-сильним 4,0-літровим бензиновим турбомотором та 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач сів швед Стефан Йоханссон. Екс-пілот Формули-1, який виступав навіть за McLaren, зміг розігнати новинку до 330 кілометрів на годину.

«Управління 750S - це дійсно досвід, що надихає. Він комфортний, передбачуваний і водночас неймовірно швидкий. За кермом ви почуваєтесь у безпеці та впевнено демонструєте видатний рівень продуктивності автомобіля. Це суперкар у всіх відносинах і заснований він на спадщині свого еталонного попередника 720S», - заявив гонщик.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація