Новий MINI JCW помітили в камуфляжі під час тестувань

Новий MINI JCW помітили в камуфляжі під час тестувань

11 січня 2024
0

Шпигуни помітили заряджений хетчбек MINI John Cooper Works під час тестувань в Німеччині. На шпигунських фото видно, що хетчбек зберіг бензиновий агрегат під капотом.

Це означає, що компанія, яка належить BMW Group, поки не готова відмовитися від своїх моделей з двигуном ДВС, хоч і планує мати цілу лінійку електромобілів у своєму модельному ряду. Раніше це авто вже помічали на дорозі, однак це була версія з м'яким дахом. Обидва автомобілі мають майже ідентичний вигляд. Це стосується освітлювальних приладів, які схожі на ті, якими оснащували версію EV.

Передній бампер, решітка радіатора, капот, оздоблення колісних арок і бічні пороги такі ж, як і на кабріолеті. Тобто, ці два авто відрізнятимуться лише дахом.

MINI JCW з фіксованим дахом має рейлінги на даху, масивний спойлер над заднім лобовим склом та червоні гальмівні супорти, що вказують на агресивний стиль цього Hot Hatch.

Очікується, що серійний автомобіль отримає 2,0 літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, здатний видавати 228 (231 в іншій модифікації) кінських сил й 320 Нм крутного моменту. За чутками, в новому MINI John Cooper Works відмовляться від механічної КПП, і авто пропонуватимуть з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач, можливо, роботизовану з подвійним зчепленням, однак точної інформації щодо силової установки майбутньої новинки поки немає.

Дізнатись справжні характеристики нового MINI ми зможемо лише в кінці 2024 року, коли відбудеться офіційна презентація. Очікується, що перші серійні моделі надійдуть в продаж лише у 2025 році.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autoevoluthion

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація