Новий Nissan Leaf може стати купе-кросовером

Новий Nissan Leaf може стати купе-кросовером

01 жовтня 2023
0

Актуальне на сьогодні друге покоління електромобіля Nissan Leaf дебютувало у вересні 2017 року. З того часу минуло вже шість років, а це означає, що наступного року для цієї популярної «нісанівської» моделі буде планова зміна генерації. У серпні на щорічних зборах японського автовиробника було анонсовано якийсь новий електромобіль. Ймовірно, йдеться саме про свіжий Leaf.

Японське видання «BestCarWeb» повідомляє про те, що наступний Leaf переживе кардинальну трансформацію. Замість традиційного хетчбека машина прийме форм-фактор молодіжного крос-купе, ставши чимось на зразок аналога купеподібного кросовера Nissan Ariya.

Як пишуть інсайдери, яким вдалося побачити третє покоління Leaf, машина схожа на концепт-кар Chill-Out зразка минулого року.

Повноцінні технічні подробиці новинки поки не розкриваються, але вже відомо, що автомобіль зможе забезпечувати запас ходу на повністю заряджених батареях на 25% більше, ніж це робить актуальний Leaf.

Таким чином, показник далекобійності моделі може збільшитись майже на 100 кілометрів (з 341 до 426 км). Виробництво нового Nissan Leaf збираються налагодити наприкінці 2024 року.

Джерело: Daily-Motor

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація