Новий Opel Grandland 2024 вперше помітили на дорогах

Новий Opel Grandland 2024 вперше помітили на дорогах

14 листопада 2023
0

Кросовер Opel Grandland незабаром змінить покоління. Нова модель зараз проходить випробування в Німеччині і буде представлена у 2024 році. Про це повідомляє британське видання Autocar.

Новий Opel Grandland на тестах обклеєний камуфляжною плівкою, але окремі деталі його дизайну можна розгледіти. Кросовер підріс у розмірах, а його капот став вищим. Передня частина, як і раніше, вирішена в стилістиці Opel Vizor - з чорною глянсовою вставкою і великими фарами.

За прикладом молодшого Opel Crossland кросовер також отримає електричні версії. Opel Grandland 2024 буде близьким родичем новітнього Peugeot E-3008 - запозичить у нього платформу STLA Medium і силові агрегати.

Нагадаємо, що електромобіль Peugeot E-3008 запропонований у версіях потужністю 210, 230 і 320 к.с. і доступний з батареями ємністю 73 і 98 кВт.год. Найбільш «далекобійний» варіант здатний проїхати близько 700 км без підзарядки.

Разом з тим, у лінійці Opel Grandland збережуться і двигуни внутрішнього згоряння - ними оснащуватимуть гібридні модифікації.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація