Новий Opel Vivaro та унікальний Opel Vivaro Crew Cab уже скоро в Україні: оголошено версії та ціни

Новий Opel Vivaro та унікальний Opel Vivaro Crew Cab уже скоро в Україні: оголошено версії та ціни

18 липня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий Opel Vivaro одразу привертає увагу - він ідеально поєднує уже відому практичність та новий привабливий дизайн! Адже автомобіль вперше отримав нове дизайнерське оформлення Opel Vizor, що вже стало фірмовим для Бренду: новітні фари та чорна вставка між ними, логотип-блискавка у центрі композиції Opel Compass, змінений передній бампер з розширеними захисними накладками на кутках.

Крім зовнішніх змін, Новий Opel Vivaro став краще і всередині. Нова сучасна мультимедійна система з сенсорним 10-дюймовим дисплеєм забезпечує бездротове підключення Android Auto та Apple CarPlay, а також гарантує легкість та простоту керування додатковими функціями. Водночас, повністю цифрова 10-дюймова панель приладів гарантує легке зчитування необхідної інформації - усе для зручності та комфорту під час роботи!

Звертайтесь до офіційних дилерів Opel для отримання консультації та обирайте найкращий варіант Нового Opel Vivaro відповідно до власних потреб і запитів!

Новий Opel Vivaro в Україні: потужний двигун, оптимальна комплектація, стандартний кузов L2 або збільшений кузов L3 на вибір покупця

Бренд Opel завжди прагне запропонувати своїм клієнтам найкращі рішення. Саме тому, Новий Opel Vivaro буде пропонуватися українським покупцям у максимальних варіантах - потужний турбодизель, широкий перелік оснащення, два типи кузова.

Так, Новий Opel Vivaro в Україні доступний з перевіреним часом дизельним двигуном 2.0 BlueHDi 145 у парі з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання передач. Така комбінація гарантує високу надійність, багаторічну безпроблемну експлуатацію, а також помірний рівень споживання пального - лише 7,4-8,1 л на 100 км у змішаному циклі.

Крім того, автомобіль пропонує дуже повну комплектацію, що вже включає в себе все необхідне для комфортної та безпечної роботи: фронтальні подушки безпеки, системи ABS та ESP, пакет «погані дороги» та захист двигуна, круїз-контроль з обмежувачем швидкості та нагадуванням необхідності перерви «на каву», центральний замок, бортовий комп'ютер, кондиціонер, електропривод скло-підіймачів в передніх дверцятах, камера заднього огляду 180 та задні датчики паркування, розетки 12V в салоні та в багажному відділені, освітлення багажного відділення, захисна суцільнометалева перегородка, сидіння водія з регулюванням за висотою та підлокітником, двомісне пасажирське сидіння з прихованою нішею під ним, мультимедійна система з сенсорним 10-дюймовим дисплеєм, підтримка бездротового підключення Android Auto та Apple CarPlay, цифрова 10-дюймова панель приладів, галогенні фари та денні ходові вогні, датчики світла і дощу, зовнішні дзеркала заднього огляду з електроприводом та обігрівом тощо.

Новий Opel Vivaro буде доступний в Україні з двома різними типами кузовів на вибір покупця - стандартний кузов L2 або збільшений кузов L3. Фургон Opel Vivaro L2 має довжину 4,98 метра, він пропонує корисний об'єм до 5,8 куб. м та може перевозити довгоміри до 3,6 метрів. Збільшений фургон Opel Vivaro L3 має довжину 5,33 метра, він пропонує корисний об'єм до 6,6 куб. м та може перевозити довгоміри до 4 метрів. Вартість автомобіля становить:

  • Новий Opel Vivaro 2.0 BlueHDi 145 МКПП-6 зі стандартним кузовом L2 - від 1 289 400 гривень.
  • Новий Opel Vivaro 2.0 BlueHDi 145 МКПП-6 зі збільшеним кузовом L3 - від 1 334 200 гривень.

Завітайте у фірмовий конфігуратор на офіційному сайті Opel в Україні та створіть Новий Opel Vivaro відповідно до власних побажань: версія, опції, колір кузова. Або ж одразу обирайте доступний автомобіль на онлайн-складі Бренду.

Новий Opel Vivaro Crew Cab: унікальне поєднання зручного пасажирського салону та просторого багажного відділення

Вантажопасажирський фургон Opel Vivaro Crew Cab - це справжній «майстер на всі руки». Адже Новий Opel Vivaro Crew Cab пропонує просторий 6-місний салон з комфортом посадки на рівні пасажирського автомобіля: зручні сидіння для пасажирів, вікна другого ряду сидінь з можливістю відкривання, тонування скла бокових вікон. Крім того, Новий Opel Vivaro Crew Cab вирізняється розширеною комплектацією з акцентом на безпеку: в перелік оснащення автомобіля додано бокові подушки безпеки та бокові надувні шторки безпеки, що гарантують додатковий захист водія та передніх пасажирів при бокових ударах. Звертайтесь до офіційних дилерів Бренду, аби отримати комплексну консультацію та отримати відповіді на власні запитання.

Новий Opel Vivaro Crew Cab пропонується в Україні зі збільшеним кузовом L3, завдяки чому демонструє також і чудові вантажні можливості. Так, корисний об'єм багажного відділення становить 4-5,5 куб. м (у залежності від положення сидінь другого ряду), автомобіль може перевозити довгоміри до 2,37 метра. Таким чином, Новий Opel Vivaro Crew Cab гідно впорається як із завданням перевезення робочої бригади або компанії друзів, так і з завданнями перевезення різноманітних товарів для ведення власного бізнесу. Вартість автомобіля становить:

  • Новий Opel Vivaro Crew Cab 2.0 BlueHDi 145 МКПП-6 L3 - від 1 637 400 гривень.

Перегляньте онлайн-склад автомобілів Opel, де можна швидко знайти не лише Новий Opel Vivaro, але й багато інших моделей Opel, що вже доступні в Україні - на складах дилерів Бренду або офіційного імпортера.

Дилерська мережа Opel Дилерська мережа Opel

OPEL - це істинно німецький бренд із багатою 120-річною історією та сильними позиціями на міжнародній арені. Марка почала підкорення українського ринку ще у 90-х роках та досі завойовує нових прихильників.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Opel

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація