Opel покаже водневий Movano та оновлений Combo Electric

Opel покаже водневий Movano та оновлений Combo Electric

06 вересня 2024
0

До виставки комерційних автомобілів IAA Transportation 2024, яка пройде з 16 по 22 вересня в Ганновері, компанія Opel підготувала низку новинок. На об'єднаному стенді Stellantis відбудеться світова прем'єра фургону Movano Hydrogen - із силовою установкою на водневих паливних елементах. Машина має запас ходу до 500 км (WLPT) та заправляється менш ніж за 5 хвилин.

Електромотор розвиває 110 кВт та 410 Нм і може працювати в режимі генератора при рекуперації, заряджаючи батарею ємністю 11 кВт.год. Компоненти приводу та водневі балони розміщені таким чином, щоб забезпечити корисний об'єм вантажного відсіку до 17 м куб. Вантажопідйомність автомобіля складає 1370 кг.

В експозиції також буде представлено оновлений розвізний фургон Combo Electric. Зовні машина відрізняється носовою частиною у фірмовому стилі Opel Vizor. Вперше у класі автомобіль отримав адаптивні матричні фари Intelli-Lux. Літій-іонні батареї забезпечують запас ходу до 354 км (WLPT), що на 80 км більше, ніж попередник. У Німеччині машину можна буде купити від 31 250 євро (без урахування ПДВ).

Найменшою моделлю розвізної Opel на виставці IAA Transportation 2024 стане електричний квадроцикл Rocks Electric з комплектом Kargo - з вантажним модулем в двомісній кабіні. При субкомпактних габаритних розмірах (2,41 х 1,39 х 1,52 м) машинка має дуже малий радіус розвороту - 7,2 м. Запас ходу становить 75 км, що цілком достатньо для міської доставки на останній милі.

Джерело: Авто Центр
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація