Новий Peugeot 3008 активно тестують в Іспанії

Новий Peugeot 3008 активно тестують в Іспанії

24 липня 2023
0

Peugeot 3008 2024-го модельного року мають випустити у вересні, але фотографи-шпигуни вже сфотографували кілька прототипів, які проходять останні випробування в Іспанії.

Електричний e-3008 матиме повністю закриту решітку радіатора, з боків якої розташовані тонкі фари з акцентами у вигляді іклів. Нижче розташований великий повітрозабірник, у центрі якого, судячи з усього, розташований датчик.

Компанія вже оголосила, що кросовер буде оснащений 21-дюймовим вигнутим дисплеєм. Крім того, в оснащення увійдуть сенсорні кнопки, які можна запрограмувати для надання доступу до десяти улюблених функцій, починаючи від контактів і закінчуючи налаштуваннями температури.

Покупці також отримають футуристичну панель приладів і центральну консоль, а також перемикач швидкостей, перенесений на рульову колонку. До них приєднаються алюмінієві елементи оздоблення та плоске кермо з сенсорним управлінням.

Автовиробник підтвердив, що e-3008 стане першим автомобілем, випущеним на платформі STLA Medium, і пропонуватиметься із трьома електричними силовими агрегатами, що забезпечують запас ходу до 700 км. Платформа STLA Medium пропонуватиметься з переднім або повним приводом. Автомобілі матимуть потужність від 215 к.с. до 382 к.с.

Крім того, покупцям запропонують гібридний 3008 із бензиновим двигуном PureTech потужністю 99 к.с. або 134 к.с. Він буде поєднаний із шестиступеневою коробкою передач з подвійним зчепленням, яка працює в парі з електродвигуном потужністю 28 к.с. Ця установка обіцяє збільшення крутного моменту на низьких оборотах і зниження витрати палива на 15%.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація