Новий PEUGEOT Traveller уже доступний в Україні за ціною від 1 769 200 грн.

Новий PEUGEOT Traveller уже доступний в Україні за ціною від 1 769 200 грн.

11 липня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Новий PEUGEOT Traveller вже прямує в Україну: сформовано перелік версій, оголошено прайс-лист, офіційні дилери вже готові приймати замовлення. Автомобіль буде доступний в Україні з максимально потужним турбодизельним двигуном BlueHDi 177 та з максимально великим кузовом L3, покупцям залишиться обрати лише одну з двох комплектацій - Business або Allure - причому обидві вирізняються дуже високим рівнем оснащення. Вартість Нового PEUGEOT Traveller в Україні починається від 1 769 200 гривень.

Повнорозмірний вен PEUGEOT Traveller завжди привертав увагу українських покупців, пропонуючи їм надзвичайно просторий салон, чудову практичність, економічні дизельні двигуни. І тепер цей автомобіль став ще кращим, адже Новий PEUGEOT Traveller демонструє ще більш вражаючий дизайн та надсучасний технологічний салон. Познайомтесь з Новим PEUGEOT Traveller ближче - і він вас неодмінно вразить численними власними перевагами! Наприклад…

Новий PEUGEOT Traveller: найбільш комфортний серед найбільш практичних!

Сучасний оригінальний дизайн, пізнаваний вигляд, динамічний характер - усе це сказано не про черговий концепт-кар, а про Новий PEUGEOT Traveller: повнорозмірний вен, що ідеально поєднує стильний вигляд та максимальну практичність!

Адже автомобіль отримав повністю змінену передню частину кузова - Новий PEUGEOT Traveller одразу приваблює погляди оточуючих завдяки фарам з потрійними слідами «кігті лева» та новому масивному передньому бамперу. Також варто відзначити нову вставку решітки радіатора, що вирізняється горизонтальними лініями, та нові логотипи PEUGEOT у вигляді лева. Крім того, Новий PEUGEOT Traveller став не лише більш стильним ззовні, але й більш технологічним та зручним всередині: автомобіль пропонує новітню мультимедійну систему з 10-дюймовим дисплеєм, бездротове підключення Android Auto та Apple CarPlay, повністю цифрову 10-дюймову панель приладів, нове зручне кермо з підігрівом.

Водночас, Новий PEUGEOT Traveller все також зберіг свій максимальний рівень практичності. Наприклад, завдяки максимально великому кузову L3 довжиною 5,33 метра, Новий PEUGEOT Traveller пропонує українським покупцям неймовірно просторий салон для 7-8-9 людей (в залежності від виконання) й при цьому залишається вдосталь місця в багажнику для валіз. Крім того, Новий PEUGEOT Traveller доступний в Україні у виконанні з надійним, економічним, потужним турбодизельним двигуном 2.0 BlueHDi 177 (потужність 177 к.с. та крутний момент 400 Нм), що працює у парі з традиційною гідромеханічною 8-ступеневою АКПП: це справжня гарантія швидких перемикань та максимальної плавності руху.

Зробіть запит комерційної пропозиції у офіційних дилерів Бренду - та дізнайтесь всі деталі про Новий PEUGEOT Traveller у виконаннях для українського ринку.

Новий PEUGEOT Traveller в комплектаціях Business або Allure: кожен обирає собі до смаку

Відповідно до свого високого статусу, вен PEUGEOT Traveller пропонується у двох комплектаціях високого рівня - Business або Allure. Перша стане ідеальним вибором для перевезення делегацій партнерів по бізнесу, друга вразить розкішним оздобленням та максимальною увагою до дрібниць. Проте будьте певні, що кожна з цих комплектацій Нового PEUGEOT Traveller гарантує максимально високий рівень комфорту та безпеки під час руху. Переглядайте наявність автомобілів в Україні на онлайн-складі Бренду.

Новий PEUGEOT Traveller в комплектації Business одразу пропонує: системи ABS та ESP, допомогу при рушанні на підйомі, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, функцію нагадування про необхідність зупинки та перерви «на каву», фронтальні подушки безпеки, бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, надувні шторки безпеки, двозонний клімат-контроль, додатковий кондиціонер для заднього ряду сидінь, камеру заднього огляду, задні датчики паркування, підігрів керма та передніх сидінь, праві та ліві бокові зсувні двері, оздоблення сидінь тканиною, другий та третій ряд сидінь – тримісні дивани з складаною спинкою 1/3-2/3, мультимедійну система з сенсорним 10-дюймовим дисплеєм, управління на кермі, бездротове підключення Android Auto та Apple CarPlay, цифрову 10-дюймова панель приладів, світлодіодні фари EcoLED, сталеві 17-дюмові колісні диски.

  • Ціна PEUGEOT Traveller L3 2.0 BlueHDi 177 S&S АКПП-8 Business - від 1 769 200 гривень.

Новий PEUGEOT Traveller в комплектації Allure додає наступне: бокові подушки безпеки для передніх та задніх пасажирів, бездротову зарядку для мобільних телефонів, систему моніторингу «сліпих зон» дзеркал, передні та задні датчики паркування, безключовий доступ, систему Grip Control для їзди по бездоріжжю, розетка 220V, праві та ліві бокові зсувні двері з електроприводом, оздоблення сидінь шкірою, другий та третій ряд сидінь – тримісні дивани з окремими сидіннями та можливістю поздовжнього регулювання, навігаційну система, легкосплавні 17-дюймові колісні диски, додаткове тонування бокових вікон та заднього скла, шторки від сонця на бокових вікнах.

  • Ціна PEUGEOT Traveller L3 2.0 BlueHDi 177 S&S АКПП-8 Allure - від 2 102 900 гривень.

Завітайте у фірмовий конфігуратор Бренду та створить Новий PEUGEOT Traveller своєї мрії лише кількома кліками: обирайте бажану версію, додавайте опції, змінюйте колір.

Обираючи автомобілі PEUGEOT - отримуйте всі переваги зі світу PEUGEOT: вигідне фінансування, онлайн-склад автомобілів, фіксована вартість ТО, онлайн-запис на сервіс

Будь-яка модель PEUGEOT - це не лише транспортний засіб, але й вхідний квиток у світ Бренду, де покупців та власників автомобілів очікують різноманітні переваги від PEUGEOT!

Усе починається з вигідних фінансових програм BUYEASY, що роблять автомобілі PEUGEOT доступними ширшому колу покупців: кредит або лізинг, авансовий платіж 20% від вартості автомобіля, відсоткова ставка від 0,01% річних. Умови змінні в залежності від побажань клієнта, проте незмінним залишаються переваги фінансових програм BUYEASY - швидкий розгляд заяви та проста процедура оформлення, співпраця з провідними банками та страховими компаніями. Причому обрати бажаний автомобіль та навіть отримати попередній розрахунок кредиту можна в онлайн-магазині PEUGEOT, де представлені автомобілі, що вже знаходять на складах в Україні: у офіційних дилерів або імпортера Бренду. Таким чином, потенційний покупець може одразу переглянути повну комплектацію бажаного автомобіля, встановити його місцезнаходження, оформити попереднє бронювання тощо.

Далі чудовий світ PEUGEOT продовжується вже у дбайливому сервісному обслуговування. Так, для всіх автомобілів PEUGEOT діє програма фіксованої вартості ТО незалежно від обраного дилера - відтепер вартість ТО залежить лише від об'єму виконаних робіт та певного регіону/області/міста України. Причому записатись на чергове ТО можна також в онлайн-режимі: просто, зручно, швидко.

Бажаєте замовити Новий PEUGEOT Traveller серед перших в Україні та отримайте не лише автомобіль, але й всі фірмові переваги від Бренду? Тоді радимо звертатись до офіційних дилерів PEUGEOT вже просто зараз!

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація