Новий Porsche Taycan здивував реальним запасом ходу

Новий Porsche Taycan здивував реальним запасом ходу

05 лютого 2024
2

Напередодні офіційної прем'єри Porsche Taycan з'явилися офіційні дані про реальний запас ходу спорткару. Під час тест-драйвів прототипи електроседана проїхали 587 км без підзарядки дорогами загального користування між Лос-Анджелесом та Сан-Дієго.

Як йдеться в прес-релізі, чотири спортивні седани Taycan та Taycan Cross Turismo випробували представники міжнародних ЗМІ. Протягом трьох днів дванадцять журналістів їздили міжштатним шосе 405 та 5 у Південній Каліфорнії. Автомобілі рухалися з максимальною дозволеною на цих трасах швидкістю 120 км/год.

Всі прототипи оснащені батареєю Performance Battery Plus. Автомобілі заряджалися на станції Electrify America у Лос-Анджелесі. Експерти відзначили значно покращені продуктивність та тривалість зарядки, а також час, необхідний для початку процесу. Як повідомляється, пропускна потужність зарядки протягом багатьох хвилин перевищила 300 кВт. Для поповнення батареї від 10 до 80% ємності знадобилося менше 20 хвилин, причому неодноразово. Докладніша інформація про Porsche Taycan нового покоління з'явиться за кілька днів.

Починаючи з 2019 року Porsche виготовила майже 150 тисяч Taycan. Основні ринки збуту електроспорткару - США, Велика Британія, Німеччина та Китай.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Manaux  

В режимі економії (80км/год) журналісти проїхали на ньому 750км

+1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Manaux, авто на ДВЗ в такому режимі спокійно проїде 1000-1200 км, залежно від конкретної марки в об'єму бензобаку)

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація