Новий позашляховик Haval H5 вперше сфотографували наживо

Новий позашляховик Haval H5 вперше сфотографували наживо

06 травня 2023
1

Новий Haval H5, який раніше з'явився в базі китайського Мінпрому, вперше сфотографували наживо. Світлини позашляховиків чорного та сірого кольорів днями опинилися у соціальних мережах КНР.

Обидва автомобілі сфотографували лише збоку, тому все, що можна побачити - це неймовірно довгий і десь навіть не дуже пропорційний кузов, що «розтягнувся» більш ніж на 5 метрів.

Якщо бути точнішим, то габаритні довжина, ширина і висота нового Haval H5/H5 Max становлять 5190, 1905 і 1835 мм відповідно, а колісна база сягає 3140 мм. В основі конструкції моделі лежить платформа від пікапа Great Wall King Kong Poer.

Спереду ж новий H5 чимось схожий на Haval Dargo X, а загалом до його «фамільних» рис можна віднести форму решітки радіатора, силует виштамповок над колесами, оформлення корми і вертикальні задні ліхтарі.

Інтер'єр, судячи зі шпигунських знімків, оформлений у стилі «мінімалізм». У ньому можна буде зустріти повноцінну цифрову «приборку», великий планшет мультимедійного комплексу і «знайомий» центральний тунель, форму якого явно запозичили у кросоверів Haval Cool Dog і H-Dog (друге покоління Dargo).

Що стосується двигунів, то поки що в документах прописана інформація тільки про один 2,0-літровий бензиновий турбомотор потужністю 224 к.с., і він відрізняється від того, який пропонується з пікапом King Kong. У останнього такий двигун видає 190 сил, а як альтернатива йому доступний 163-сильний турбодизель, чия поява у H5 очікується трохи пізніше.

Про трансмісії інформації поки що немає, але, з огляду на технічну «спорідненість» нового H5 з пікапами, є всі підстави припускати, що всі його двигуни «сполучать» із класичним шестиступінчастим «автоматом».

Пробне складання передсерійного Haval H5 нового покоління вже розпочалося - його проводять на заводі Цзіньмене, де вже налагоджено виробництво Tank 500 і Great Wall King Kong Poer. У «серію» позашляховик має піти найближчим часом, а на китайському ринку його чекають до кінця першого півріччя 2023 року.

Джерело: Автоновости дня
Фото: sina

Обговорення новини

Ford_V8  

Haval Palisade?)))

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація