Новий Subaru Forester 2024 показали на перших фото

Новий Subaru Forester 2024 показали на перших фото

11 листопада 2023
1

В інтернет потрапили фото Subaru Forester шостого покоління. Кросовер офіційно презентують 16 листопада на автошоу в Лос-Анджелесі. Знімки опублікували на сайті Reddit.

Судячи зі знімків, новий Subaru Forester 2024 зберігає знайомий силует і дизайн із розширеними колісними арками, але став соліднішим і стриманішим на вигляд. У нього більш плавні лінії кузова, стрілоподібні фари і чорна глянцева решітка радіатора. Кросовер Subaru також підріс у розмірах.

У салоні привертає на себе увагу великий портретний тачскрін, знайомий за новими Subaru Crosstrek і Outback. Примітно, що кросовер не отримав сучасну віртуальну панель приладів.

Платформа і силові агрегати Subaru Forester 2024 залишаться колишніми. У США модель дебютує з 2,5-літровою опозитною четвіркою на 185 к.с., але в інших країнах залишаться і 2,0-літрові версії - як чисто бензинові, так і з гібридною установкою.

Крім того, можуть запропонувати 1,8-літровий турбомотор на 177 к.с. Звичайно ж, кросовер Subaru Forester збереже варіатор і постійний повний привід.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Jura  

Так зіпсувати дизайн треба ще дуже постаратись
Актуальний "старий" кузов гарніший.

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація