Новий Volkswagen Passat CC виявився «біднішим» і дорожчим

Новий Volkswagen Passat CC виявився «біднішим» і дорожчим

15 березня 2024
0

У Китаї відбулася прем'єра Volkswagen Passat CC 2024 року. Нове «комфорт-купе» розроблено фахівцями спільного підприємства FAW-Volkswagen. Тоді як оригінальний 4-дверний седан-купе випускався на заводі в німецькому Емдені.

На ринку «китайський» Passat запропонують у двох варіантах кузова: седан (CC) та мисливський автомобіль (CC Safari). Зовні та інтер'єром вони практично не відрізняються від попередньої моделі. Габарити CC становлять 4865 х 1870 х 1448 мм, CC Safari - 4869 x 1870 x 1459 мм. Колісна база в обох випадках - 2841 мм.

Під капотом у седана 2024 року новий 2,0-літровий турбомотор. У базовій версії - це агрегат DLP потужністю 186 к.с., у топовій - DKX потужністю 220 к.с. Обидва працюють у зв'язці з 7-ступінчастим «роботом» DSG з подвійним зчепленням. Новинці обіцяно меншу витрату палива, але точних цифр немає.

У базовій версії Passat CC 2024 року коштує 35 750 доларів, у топовій - 41 700 доларів. Для порівняння нова Toyota Camry на китайському ринку на 10 тисяч дешевша. І це при тому, що седан Volkswagen втратив цілу низку функцій комфорту. Зокрема, у моделях початкового рівня зі стандартної комплектації виключені підігрів сидінь, бездротова зарядка, сигнальні лампи на передніх дверях та ящик для рукавичок з охолодженням. При цьому з конвеєра вони мають камеру заднього вигляду. За доплату запропоновано декілька пакетів. Так підігрів сидінь встановлять за 140 доларів. Стільки ж обійдуться безключовий доступ та зовнішнє освітлення. За 19,0-дюймові колісні диски та активний контроль тиску в шинах доведеться заплатити вдвічі більше.

Моделі середнього класу втратили охолодження ящика для рукавичок, сигнальних ламп на передніх дверях, тонування скла та світлодіодних накладок на дверні пороги. Натомість у стандартне оснащення включені 19,0-дюймові колісні диски, система контролю тиску в шинах та напівпрозоре оздоблення дверних панелей. До списку систем активної безпеки включено утримання у смузі руху, асистент руху у корках та розпізнавання дорожніх знаків. За доплату в 515 доларів пропонують 360-градусну систему кругового огляду та систему допомоги при зміні смуги руху. За зовнішні дзеркала з антивідблисковим покриттям доведеться заплатити 55 доларів, за матове забарвлення Neptune Blue - 1120 доларів.

Топова комплектація «комфорт-купе» Volkswagen Passat CC (літери СС - скорочення від Comfort-Coupe) зберегла всі свої «плюшки».

Джерело: Авто Центр
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація