Обміняйте старий автомобіль на новий – швидко та зручно

12 липня 2013
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бажаєте якомога швидше позбутися старого авто та придбати нове, але при цьому не хочете витрачати сили, час і гроші на пошук покупців, розміщення реклами в журналах і поїздки на авторинок? Дилерський центр Ford «ВіДі Край Моторз» пропонує чудову можливість обміняти Ваш старий автомобіль на наш новий швидко та легко.

Серед широкого спектру послуг, які пропонує своїм Клієнтам «ВіДі Край Моторз», є послуга трейд-ін.

Програма трейд-ін (trade-in) — це можливість обміняти свій старий автомобіль на новий з автосалону, сплативши лише різницю в ціні. Якщо у Вас вже є автомобіль, і Ви хочете обміняти його на новий, програма трейд-ін позбавить Вас від зайвої тяганини, втрати нервів, часу та грошей.

Схема здійснення послуги трейд-ін проста та прозора. Ви обираєте новий автомобіль у нашому дилерському центрі, після чого приїжджаєте до нас на своєму старому авто для проведення оцінки. Після проведення діагностики фахівці погоджують з Вами ціну Вашого автомобіля. За Вашим бажанням, оформлення договору купівлі-продажу ми візьмемо на себе. Нарешті, Ви їдете додому на новому автомобілі, а подальшим продажем Вашого старого авто займаються наші фахівці.

Звертаємо Вашу увагу, що у Вас також є можливість здати автомобіль на комісійний майданчик.

Злагоджена команда професіоналів високого рівня, що мають великий досвід роботи із системою трейд-ін, забезпечить надання обслуговування високої якості та принципово новий формат продажів.

Крім того, у «ВіДі Край Моторз» діють вигідні умови кредитування. Наші фахівці допоможуть Вам обрати найбільш оптимальні умови з урахуванням Ваших потреб і можливостей. Ми зробимо все, щоб заповітний автомобіль уже в найближчому майбутньому радував Вас.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до наших консультантів за тел.: (044) 591-50-00 або завітайте до нашого дилерського центру, щоб на місці оцінити всі переваги послуги trade-in.

ООО «ВиДи-Край Моторз» ООО «ВиДи-Край Моторз»

ООО «ВиДи-Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне ООО «ВиДи-Край Моторз» представлены классические и новейшие модели автомобилей Ford.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

z  

Сказка о ТРЕЙД-ин веселит чрезвычайно. Наши хитро-опые менагеры так занижают цену принимаемого авто, что возникает обоснованное чувство их адекватности. Лично столкнулся, цену предложили даже не смешную, а бросовую. Итог=продавал сам. Чего и всем советую

ВІДПОВІСТИ  
bosch  

вони цілком адекватні. занижують ціну до мінімуму, щоб потім перепродати перекупникам. здається, все раціонально. інакше куди їм дівати твій корч? не в салоні ж ставити.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація