Один з найкрасивіших та найпотужніших Mercedes-Benz виставлено на аукціон

Один з найкрасивіших та найпотужніших Mercedes-Benz виставлено на аукціон

17 вересня 2024
0

Mercedes-Benz 220SE 1960-х років був прекрасним, але не дуже швидкісним. Тому в нього встановили 6,3-літровий V-8. Тепер цей ретро-кар продають на аукціоні Bring a Trailer. Про це повідомляє видання Car&Driver.

Купе Mercedes-Benz W111, випущене на початку 1960-х років, було уособленням елегантності. Витончений GT, оснащений плавною рядною шестициліндровою коробкою передач, створений для безтурботної подорожі по шосе, розслабленої та розкішної.

Але цей екземпляр не такий. Під його капотом - двигун M100 V-8, який можна знайти в сучасному флагманському лімузині Mercedes-Benz, 600 Grosser. Причому великий V-8 виглядає тут так, ніби він там і був.

Переобладнання було зроблено наприкінці 1990-х років, у ньому використовується багато деталей Mercedes, тому все здається заводським. Передня підвіска була посилена, щоб витримати вагу, а двигун працював у парі з чотириступеневою автоматичною коробкою передач.

Цей Mercedes-Benz 220SE вже виставлявся на аукціоні Bring a Trailer у 2019 році, тоді за нього дали 63 500 доларів США. З моменту продажу салон було оздоблено бордовою шкірою, яка чудово поєднується з двокольоровим зовнішнім виглядом, оздоблення деревом було оновлено, а килими нові. 14-дюймові легкосплавні диски доповнюють образ, а непомітний значок 6,3 надає вишеньку на торті.

Аукціон завершується 18 вересня.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Bring a Trailer

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація