Офіційно представлено новий кросовер Exeed AtlantiX

Офіційно представлено новий кросовер Exeed AtlantiX

02 серпня 2022
0

Chery Automobile представила концептуальний кросовер AtlantiX. Шоу-кар продемонстрував, якими будуть майбутні серійні моделі створеного в 2017 році преміального суббренду Exeed.

Концепт відрізняється «гладеньким» кузовом із мінімалістичною пластикою, похилою лінією даху і оригінальною оптикою. Зокрема, денні ходові вогні дизайнери сховали за бампером. Таким чином їх видно тільки тоді, коли вони світяться. Комфортний доступ у салон забезпечують широкі відкидні двері без центральної стійки. Задні відчиняються проти руху автомобіля. Дверні ручки - висувні. На місці традиційних бічних дзеркал заднього виду - камери.

У салоні - комфортні сидіння в оббивці з вовняної тканини, розділені центральною консоллю, як в передньому, так і в задньому ряду. Панель приладів і мультимедійна система об'єднані в один блок. Діагональ встановленого перед водієм дисплея становить 24,6 дюйма. В оздобленні використано світле натуральне дерево. У дверні карти, спинки передніх сидінь і панелі за кріслами другого ряду інтегровано Led-підсвічування.

Ще одна помітна деталь - золотий декор на кузові і салоні. «Золотом» покриті декоративні вставки в бамперах, на дверях і над бічним склом. Особливо помітна масивна вставка в задній частині кузова. У салоні виділяються три «золочені шайби» на центральній консолі.

Першою серійною моделлю в новому фірмовому дизайні буде люксовий кросовер під кодовим позначенням M38T. Очікується, що йому дістанеться 80% дизайнерських рішень концепту AtlantiX.

Відомо, що M38T отримає «автопілот» із 21 базовою функцією комплексу допомоги водієві і 11 розширеними функціями «інтелектуального допоміжного водіння». Базовою буде гібридна силова установка на основі 2,0-літрового бензинового двигуна з турбонаддувом. У пару мотору обіцяна восьмиступенева автоматична коробка передач.

На ринку новий кросовер суббренду Exeed з'явиться протягом двох років.

Джерело: Авто Центр
Фото: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація