Офіційно стартували продажі електричного кросовера Cupra Tavascan у Британії

Офіційно стартували продажі електричного кросовера Cupra Tavascan у Британії

27 серпня 2024
2

Компанія Cupra офіційно представила флагманську модифікацію електричного кросовера Tavascan. Нагадаємо, що Cupra Tavascan - це третя модель бренду після Formentor і Born. Авто базується на тій же платформі MEB, що й Volkswagen ID. 5 і Skoda Enyaq, і виготовляється на китайському заводі VW Group в Аньхуї.

Прийом замовлень на новинку у Великій Британії стартує з 11 вересня. Ціни на кросовер стартують з позначки у 55 000 євро. Базовий варіант оснащений силовою установкою потужністю 282 к.с. і здатен розганятись від 0 до 100 км/год за 6,8 секунди. Завдяки тяговій батареї на 77 кВт.год машина може подолати до 567 км без підзарядки.

Повнопривідна версія має в своєму арсеналі 335 к.с., завдяки більшій потужності час розгону х місця до першої сотні скорочується до 5,5 секунди. Цікаво, що топова версія VZ2 є найдорожчим автомобілем у всій лінійці машин Cupra, які зараз продаються, і ціни на неї починаються від 70 000 євро.

Точні деталі та ціни найдорожчого варіанту не опубліковані, але клієнти можуть залишити передзамовлення у 150 євро, щоб отримати пріоритет придбати один з перших 50 авто.

Джерело: Autogeek
Фото: Auto Express

Обговорення новини

Zub8  

Можливо вживу виглядає краще ,але на фото страшилище просто

+1ВІДПОВІСТИ  
поціновувач  

фольц з лінійкою ID задрали вже, не змогли зробити нормально, тепер пхають цю платформу всюди. Краще б механіку в гольф завезли

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація