Офіційний дилер Chery за останніми стандартами

Офіційний дилер Chery за останніми стандартами

21 травня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бренд CHERY продовжує розвиватися в Україні, демонструючи постійне прагнення до вдосконалення та надання кращих умов для своїх клієнтів та відвідувачів.

Нещодавно, шоу-рум офіційного дилера CHERY ФІЛІЯ «АВТОЦЕНТР НА СТОЛИЧНОМУ», ТОВ «УКРАЇНСЬКА АВТОМОБІЛЬНА КОРПОРАЦІЯ», що знаходиться за адресою м. Київ, Столичне шосе, 90, відкрив етап у своєму розвитку, перевтілившись відповідно до нових стандартів бренду.

Новий шоу-рум став справжнім втіленням ідей комфорту, естетики та високого рівня обслуговування, надаючи клієнтам можливість зануритися у світ інновацій та сучасного дизайну.

Одним із головних аспектів переоснащення шоу-руму стала зручність та функціональність. Просторі і ергономічно облаштовані зони дозволяють клієнтам обрати не лише автомобіль CHERY, але й насолодитися процесом вибору, отримати всю необхідну інформацію та консультації.

Кожен відвідувач може відчути себе впевнено та комфортно, відчуваючи впевненість у виборі автомобіля, та отримуючи найвищий рівень обслуговування.

Офіційні дилери CHERY з радістю чекають на Ваші візити та консультації з найкращими умовами для вибору та придбання автомобілів!

Дилерська мережа Chery Дилерська мережа Chery

Офіційним імпортером автомобілів Chery на українському ринку є ТОВ «Сі Ей Автомотів» (входить до складу корпорації Укравто). Роботу на нашому ринку компанія почала в 2006 році.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Chery

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація