Оновлений Hyundai i20 N дебютує цього літа

Оновлений Hyundai i20 N дебютує цього літа

25 січня 2023
0

Hyundai готує оновлення хот-хетчта i20 N, який дебютував у жовтні 2020 року. Розробку новинки підтвердив Альберт Бірманн, керівник відділу випробувань та розробок високоефективних автомобілів концерну. Відповідаючи на запитання фанатів марки під час фестивалю Hyundai N 2022 на гоночній трасі Bend Motorsport Park в Тайлем-Бенд, Австралія, він сказав, що дебют оновленого i20 N відбудеться вже цього літа.

Заглиблюватися у технічні подробиці Бірман не став. У своєму нинішньому вигляді Hyundai i20 N використовує 1,6-літровий чотирициліндровий двигун із турбонаддувом віддачею 204 к.с. та 275 Нм крутного моменту. Працює агрегат у зв'язці із шестиступінчастою механічною коробкою передач та переднім приводом. З таким набором хот-хетч прискорюється від 0 до 100 км/год за 6,7 секунд.

Також у i20 N переналаштоване для кращого керування шасі. Нові шарніри, пружини та амортизатори роблять підвіску більш жорсткою та стійкою у поворотах. У гальмівній системі використані диски більшого розміру, ніж у базової моделі.

Що принесе хот-хетчу анонсоване оновлення залишається загадкою. Імовірно, обмежаться візуальними змінами та покращенням підвіски.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація