Оновлений Porsche 911 отримає нову цифрову панель приладів

Оновлений Porsche 911 отримає нову цифрову панель приладів

21 січня 2023
0

Умережі з'явилися нові фото Porsche 911 2024 року. Оновлений спорткар вдалося зняти під час зимових тестів. Шпигунські знімки прототипу опублікувало видання Carscoops.

Судячи із фото, від актуальної моделі рестайлінгова версія відрізнятиметься новими фарами та переднім бампером зі зміненими повітрозабірниками з горизонтальними ламелями. За ними розташовані вертикальні планки, які, як очікується, становитимуть основу системи активного затвору.

Також спорткару істотно переробили задню частину кузова. Зокрема, на кормі новий бампер та встановлені ближче один до одного патрубки вихлопної системи. Також змінено задні ліхтарі та місцезнаходження номерного знака.

У салоні оновлення принесло Porsche 911 повністю цифрову панель приладів. Не виключені й деякі інші зміни. Зокрема, очікується оновлена інформаційно-розважальна система, але офіційно це не підтверджено.

Попередньо офіційна прем'єра оновленого Porsche 911 відбудеться наприкінці 2023 року. Спорткар 2024 модельного року запропонує новий набір силових установок, у тому числі й гібридних.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація