Оновлений Porsche Panamera «засвітився» на шпигунських фото

Оновлений Porsche Panamera «засвітився» на шпигунських фото

24 грудня 2022
0

Видання Motor1 опублікувало шпигунські знімки Porsche Panamera із зимових випробувань неподалік Полярного кола. Імовірно, компанія готує гарячу версію фастбеку. Зокрема, на це вказують колеса із центральним замком, які зазвичай дістаються моделям із приставкою GT. У прототипу вони мають десять Y-подібних спиць, за якими видно прорізні гальмівні диски з червоними супортами.

Судячи з наклейок навколо фар та повітрозабірників, можна очікувати змін у дизайні цих елементів. Також від сторонніх очей приховали камуфляжем якісь нововведення у передніх крилах, задній стійці, бамперах та зовнішній частині задніх ліхтарів. Також на фото видно дві пари круглих патрубків вихлопної системи з дифузором між ними.

Знімків салону, як і інформації про силову установку, на жаль, немає. Наразі найпотужніший у лінійці - Turbo S E-Hybrid, який розвиває 689 к.с. та 870 Нм крутного моменту. Дата запуску потенційно «злішої» версії Panamera не оголошена.

Серійне виробництво фастбека нового покоління розпочнеться у третьому кварталі 2023 року. Старт продажів заплановано на 2024 рік.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація