Оновлений Genesis G80 потрапив на відео

Оновлений Genesis G80 потрапив на відео

05 травня 2023
0

Преміальний корейський седан Genesis G80 приміряє новий дизайн із піксельною оптикою. В Мережі з'явилося відео, на якому рестайлінговий G80 зображений з усіх боків. Незважаючи на те, що автомобіль прихований щільним камуфляжем, деякі висновки про зміни в дизайні екстер'єру вже можна зробити. Зокрема, у седана будуть нові світлодіодні піксельні фари та модернізовані ліхтарі, а решітка радіатора збільшиться в розмірах.

Genesis G80, нинішнього, другого покоління випускається вже три роки, і настав час планового оновлення в середині життєвого циклу. З рестайлінгом автомобіль осучаснять і приведуть у відповідність до фірмової стилістики марки: світлодіодні смуги, розташовані в два рівні у фарах, задніх ліхтарях і на крилах, збережуться, але стануть тоншими, а основний блок фар буде виконаний у трендовому піксельному дизайні.

Очікується, що в салоні з'явиться єдиний кластер цифрової панелі приладів та екрана мультимедійної системи, вентиляційні дефлектори будуть розташовані інакше, а також з'являться нові варіанти оздоблення. Втім, підтвердження цьому поки що немає.

У відео, опублікованому корейським YouTube-каналом Woopa TV, згадуються двигуни об'ємом 2,5 і 3,5 літри - вони ж встановлюються і на нинішній Genesis G80.

За неофіційними даними, оновлений G80 дебютує в Південній Кореї восени цього року - у вересні або жовтні, а світова прем'єра відбудеться пізніше. Ймовірно, новинку представлять як Genesis G80 2025 модельного року.

Genesis G80 побудований на тій самій платформі, що і кросовер GV80. Седан комплектується бензиновими моторами об'ємом 2,5 та 3,5 літра потужністю 304 та 380 кінських сил відповідно.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація