Оновлений кросовер Peugeot 2008 «спіймали» під час випробувань

Оновлений кросовер Peugeot 2008 «спіймали» під час випробувань

24 березня 2023
0

Хоча закамуфльований прототип приховує багато змін, інсайдери передбачають деякі зміни в передній та задній частині паркетника, а також оновлений дизайн решітки радіатора та трошки підправлені бампери та фари.

Модель 2008 року вже отримала оновлення у 2023 році з «приєднанням» до моторної гами бензинових двигунів серії «PureTech», оснащених помірною гібридною технологією, що призвело до 15-відсоткового зниження витрати палива. А електрична модель e-2008 успадкує найновіше обладнання від моделі e-208 2023-го модельного року, отримавши новий двигун потужністю 156 кінських сил і потужніший акумулятор ємністю 48,1 кВт.год, що забезпечує запас ходу до 400 кілометрів на одній зарядці.

Однак це не все, що планує Peugeot зробити для своєї електричної лінійки. Компанія також працює над моделлю e-3008, яка використовуватиме спеціальну електроплатформу та пропонуватиме двомоторну установку із запасом ходу до 700 кілометрів без підзарядки. Очікується, що компактний електричний кросовер буде представлений наприкінці цього року, а незабаром за ним буде семимісний e-5008.

Прихильність Peugeot до електрифікації є очевидною, і оновлення моделі 2008 у середині циклу є одним з прикладів зусиль автовиробника щодо забезпечення більш екологічних варіантів автомобілів для своїх клієнтів. Очікується, що оновлений 2008 з'явиться в салонах Європи наприкінці цього року, що дасть покупцям ще більше причин розглянути стильний та ефективний субкомпактний кросовер Peugeot до покупки.

Джерело: UAMotors
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація