Оновлений Porsche Taycan Sport Turismo помітили під час випробувань

Оновлений Porsche Taycan Sport Turismo помітили під час випробувань

23 грудня 2023
0

Німецький автовиробник тестує оновлений електричний універсал Porsche Taycan Sport Turismo. За інформацією кількох джерел, офіційний дебют новинки відбудеться до середини 2024 року.

Раніше фотографи вже помічали Sport Turismo під час тестування, але тоді передні бампери були повністю закриті. Тепер же авто фактично позбавили камуфляжу. Найбільша зміна з дорестайлінговим варіантом - це фари. Також суттєво змінилась форма переднього бампера.

Анонсовано, що електромобіль Porsche Taycan отримає ті ж самі варіанти силових агрегатів та акумуляторних батарей, що й раніше.

Очікується, що власники, як і раніше зможуть купувати авто з батареєю ємністю 93,4 кВт.год, але ми сподіваємося, що завдяки ряду технічних оновлень запас ходу спортивного універсалу дещо зросте.

Також достеменно невідомо, чи отримає Sport Turismo нову комплектацію Turbo GT, яка, як очікується, стане флагманом модельної лінійки для ліфтбека Taycan.

Повідомляється, що новинка моде отримати силову установку сумарною потужністю понад 1000 сил і нові електродвигуни, щоб конкурувати з потужними китайськими електромобілями та Tesla. Більш детальна інформація про оновлений електромобіль повинна з'явитись вже в найближчі місяці.

Джерело: Autogeek
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація