Opel. 120 років автомобільної історії в драйві від A-Z

Opel. 120 років автомобільної історії в драйві від A-Z

22 липня 2019
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

13 липня 2019 року Автоцентр на Столичному влаштував грандіозне свято з тест-драйвами з дня нагоди святкування 120-ї річниці Opel.

Число 120 стало насправді щасливим для клієнтів та гостей, адже серед тих хто пройшов тест-драйв 13 та 14-го липня в дилерській мережі Opel, було розіграно 120 брендових подарунків.

Автоцентр на Столичному, як лідер з продажу автомобілів Opel 2018, не міг не подвоїти свій успіх та провів не 120 тест-драйвів Opel, а 240!

Драйвову атмосферу створював святково прикрашений салон, фуршет з німецькими закусками та музичний супровід діджея. Все дійсно було сплановано від A-Z, тому ведучим свята став відомий шоу-мен- Леонід Сенкевич! Завданням ведучого було дізнатися наскільки ж клієнти знають історію бренду Опель та підігріти атмосферу призами саме від Автоцентру на Столичному (брендові парасольки, чашки та футболки поло).

Найцікавіше, про що дізналися гості, з історії бренду Opel - одного з найбільших європейських виробників автомобілів:

  • 1862 рік був ознаменований створенням компанії «Opel» Адамом Опелем. Спочатку підприємство займалося випуском швейних машин. Минуло майже 25 років, перш ніж компанія почала свій продуктивний розвиток. В цей час відбулося масове виробництво велосипедів, які стали відомі у всій Європі, зокрема в Німеччині. А ось випуск першого автомобіля стався вже в 1899 році.
  • Спадкоємцями компанії, за сумісництвом і керівниками, стали сини Адама - Карл і Вільгельм. Світовий успіх і визнання, брати отримали ще завдяки тому, що їх підприємство було першим, де був встановлений стандартний робочий тиждень і мінімальна заробітна плата. Ще в 1889 році вони змогли придбати невелике підприємство «Lutzman», де в подальшому зібрали і випустили свій перший автомобіль «Lutzman Opel». З цієї події починається історія світового бренду «Opel»
  • У 1928 році було підписано офіційну угоду - фірма Adam Opel AG стала філією General Motors. Тепер виробнича програма підприємства була спрямована на випуск максимально можливого числа моделей з мінімальної кількості уніфікованих вузлів і кузовів. Кузови всіх машин стали просторіше, крила придбали закруглені обриси, а всередині знайшлося місце для запасного колеса. У 1934 році автомобілі німецького філії, як і всі інші творіння General Motors, перейшли на незалежну передню підвіску. На наступний рік Opel першим з німецьких автовиробників випустив за рік більше ста тисяч машин

Леонід Сенкевич також представив гостям автомобільний ряд Opel

В Автоцентрі на Столичному доступні чотири актуальних моделі - місткий седан OPEL Astra, комфортабельний седан OPEL INSIGNIA, міський кросовер OPEL CROSSLAND X і повнорозмірний SUV OPEL GRANDLAND X.

Влітку 2019 року до чотирьох легкових моделей приєднаються автомобілі комерційного спрямування марки. Лінійка буде складатися з пасажирського мінівена COMBO VP, вантажного фургона COMBO VU, також у всіх дилерських центрах будуть представлені абсолютно новий 9-місний мінівен ZAFIRA LIFE і фургон VIVARO. Остання пара автомобілів створена на загальній платформі EMP2 виробництва Групи PSA, яка вже добре зарекомендувала себе моделями PEUGEOT Traveller, CITROEN Spacetourer і Toyota ProAce.

Записатися на тест-драйв Opel можно на сайті

KIA Автоцентр на Столичном KIA Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 15 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.

перейти на сторінку компанії

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація