Opel Astra отримав нову гібридну версію

Opel Astra отримав нову гібридну версію

21 березня 2024
0

Хетбчек та універсал Opel Astra отримали нову гібридну модифікацію. Зазначається, що нові авто модельної лінійки популярної моделі С-класу оснащені 1,2-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, який дообладнали 48-вольтовою електричною системою.

За словами представників компанії, технологія м'якого гібриду знижує викиди CO2 і споживання палива на 14 відсотків порівняно з неелектрифікованим варіантом.

Двигун внутрішнього згоряння на Opel видає 134 к.с. і 230 Нм, тоді як електродвигун, інтегрований у шестиступінчасту автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням, видає 28 к.с. і 55 Нм. Під час гальмування електромотор заряджає невелику літій-іонну акумуляторну батарею напругою 48 В, яка встановлена під лівим переднім сидінням, щоб не займати простір у багажнику.

Opel стверджує, що система м'якого гібрида достатньо потужна, щоб Astra могла працювати в чисто електричному режимі до 50 відсотків часу у міському режимі. Таким чином, показники споживання пального становлять лише 5 л/100 км.

Гібридна Opel Astra здатна розганяється від нуля до 100 км/год за 9 секунд, а максимальна швидкість авто становить 210 км/год.

Візуально відрізнити Astra Hybrid можна по малопомітній емблемі на кришці багажника. Усередині 10-дюймова цифрова панель приладів має нову графіку, яка відображає потік енергії, при цьому цифри стають синіми, коли двигун внутрішнього згоряння неактивний. Ціни на гібрид у Німеччині стартують розпочинаються з позначки у 36 430 євро.

Джерело: Autogeek
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація