Opel представив спецверсію кросовера Grandland

Opel представив спецверсію кросовера Grandland

30 травня 2023
0

Opel представив лімітовану версію кросовера Grandland. Новинка з приставкою Limited Edition у назві отримала флагманське оснащення та вийде тиражем у 200 екземплярів.

Від стандартного Grandland спецверсію можна відрізнити за фарбуванням кузова в кольорах Kobalt Blue і Karmin Red, які поєднуються з чорним дахом і темними кришками дзеркал заднього виду. Також вона отримала 18-дюймові легкосплавні диски із особливим дизайном.

У оснащення компактного кросовера включили цифрову приладову панель Pure Panel, мультимедійну систему з 10-дюймовим сенсорним екраном, навігацію Intelli-Link, камеру заднього виду, передні сидіння з електрорегулюванням, автоматичний помічник при паркуванні та систему оповіщення про сліпі зони.

У рух Opel Grandland Limited Edition наводить 1,2-літровий трициліндровий двигун PureTech. Він поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою передач і системою переднього приводу і видає 130 к.с. потужності та 230 Нм крутного моменту. Розгін з місця до сотні у автомобіля займає 10 секунд, а максимальна швидкість становить 200 км/год.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація