Opel презентував Mokka з витратою менше 5 л на 100 км

Opel презентував Mokka з витратою менше 5 л на 100 км

17 червня 2024
0

У сімействі кросовера Opel Mokka з'явилась нова гібридна версія, яка заповнює проміжок між варіантами з бензиновим двигуном і повністю електричними моделями.

Такий Opel Mokka оснащено гібридною установкою, що базується на 1,2-літровому трициліндровому бензиновому турбодвигуні потужністю 134 к.с. і 230 Нм крутного моменту, доповненому електромотором на 28 к.с. і 55 Нм, інтегрованому в шестиступеневу автоматичну коробку передач. Ця система знижує витрату палива приблизно на 20% до 4,9 л/100 км, а викиди CO2 зменшуються до 110 г/км.

Літій-іонна батарея автомобіля заряджається під час гальмування, тому живити її від зовнішніх джерел не потрібно. Електромотор допомагає при рушанні з місця та під час розгону.

У міських умовах, при низькій швидкості, завдяки рекуперації енергії такий Mokka може проїжджати значну частину шляху без увімкнення бензинового двигуна.

Новий Opel Mokka Hybrid пропонує вибір між режимами руху Eco, Normal та Sport. Розгін від 0 до 100 км/год займає 9,1 секунди, а максимальна швидкість обмежена до 207 км/год.

Відрізнити новинку від інших версій моделі можна за шильдиком на задніх дверях. Вартість такої версії починається від 31 тисячі євро, що майже на 5 тисяч більше, ніж у моделі з бензиновим двигуном.

Джерело: Авто Центр
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація